A topnotch WordPress.com site

Deze week stond volledig in het teken van de toneelvoorstelling “Raad eens hoeveel ik van je hou”, een bewerking van het prachtige prentenboek van Sam Mc Bratney en Anita Jeram (illustraties), speciaal voor de jongste kleuters.

Als voorbereiding op de toneelvoorstelling lieten we de kinderen reeds uitgebreid kennis maken met het prentenboek : zowel de papieren versie als de digitale versie op Youtube werden door de kleuters verslonden! Het verhaal sprak hen dan ook ongelooflijk aan.

gisteren was het dan zover : met de bus naar het CC “De Stroming” in Sleidinge. en we waren blijkbaar niet de enigen : de zaal was tot de nok gevuld met enthousiaste peuters en kleuters. Onze klasjes zaten achterin de zaal en van daaruit hadden wij een zeer goed zicht op wat zich op het podium afspeelde.

De voorstelling zelf was in één woord samen te vatten als “PRACHTIG!”  We zijn er van overtuigd dat de kleuters een onvergetelijke dag beleefd hebben en Grote Haas en Hazeltje altijd zullen blijven koesteren  …

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: